Over ons

Home Over ons

Slagen kan in één keer, zonder wachttijd!

InterTheorie.nl heeft haar vestigingen in DEN HAAG Hengelolaan 179AMSTERDAM Karel Doormanstraat 125 en ROTTERDAM Breevaartstraat 71,  en biedt auto en motor theoriecursussen aan. InterTheorie heeft voor ogen om een van de beste opleider te worden op het gebied van de verkeerstheorie. Wij halen dikwijls een slagingspercentage van +90%.
Inter Theorie.nl onderwijst de deelnemers volgens het nieuwe, aangepaste systeem van het CBR. Ons onderwijssysteem is zeer effectief. Wij maken gebruik van een door onszelf samengesteld oefen- en leersysteem en geven wij de cursussen in onze modern en speciaal ontworpen theorielokalen. Door de didactische aanpak, moderne les-technieken en interactieve lesmethoden heb je groot kans om te gaan slagen.
Wegens het feit dat InterTheorie.nl een uniek leertechniek toepast, bieden wij je de mogelijkheid om binnen een paar dagen je theorie te behalen.

Nadat je onze zorgvuldige lessen hebt gevolgd en voldoende hebt geleerd gaat u  naar het CBR, waar je het theorie examen kan afleggen.

Wat is dan onze succesvolle methode?
Tijdens cursusuren behandelen we alle theoriestof en oefenen we aan de hand van oefenexamens. Dit geeft voldoende mogelijkheid voor interactie tussen coach en de cursisten. Onze docenten zijn ervaren en weten goed hoe ze de stof moeten overbrengen.